In bad met Leonie

Leonie Linssen: Vandaag komt er niks uit mijn handen. Twee volle en lange intense dagen – twee dagen met een Trauma Bevrijding Intensive van 4 uur, aansluitend CreaVisie en vanochtend de zielsreis met de man n.a.v. wat er gisteren op het strand gebeurde, legt me lam. Ik zit achter mijn laptop om dat wat ik gepland had te doen, maar mijn hoofd en handen willen niet. Zinloos, besef ik. Wat wil mijn lijf? Wat wil mijn lichaamsbewustzijn? Het blijkt een bad te zijn met het boek van Carola, dat gisteren in mijn brievenbus viel.
Ze kwam ooit voor een sessie en blijkbaar heb ik haar aangespoord om het boek te schrijven. Ook de sessie met mij beschrijft ze in haar boek.>> Lees meer >>

LEAVE A COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *