Nog meer reviews voor Frashokereti het boek

Deze pagina wordt steeds aangevuld met nieuwe reviews.

Ik lees het nu voor de tweede keer

Ze had een aantekening gemaakt, om met mij te delen wat ze van het boek vindt en ik mocht haar briefje meenemen.
“Dank je wel Carola, voor je bijzondere boek. Ik lees het nu voor de tweede keer en totaal anders dan de eerste keer. Toen vond ik het zoveel, nu lees en begrijp ik het. Niet alles, maar dat hoeft ook niet voor mij.”

Ria (83)

Ik kon met je meekijken

Nou, ik heb het boek uit, hoor! Erg fascinerend, vaak herkenbaar in bepaalde opzichten en bijzonder herkenbaar verhaal uit je jeugd met je moeder en het in de steek gelaten voelen, daar werd ik wel emotioneel van.

Ik vond het mooi geschreven en ook makkelijk te lezen. Het Tibet verhaal was heel bijzonder en ook het Coral Castle in Florida… Je hebt ontzettend veel gereisd, zowel fysiek als spiritueel.. echt heel bijzonder.

Ik kon met je meekijken vanuit je ogen bij alles wat je schreef, alsof ik daar was, maar dat is dan weer mijn gave. En ik kon zelfs de temperaturen voelen en de sfeer proeven van alles.

Ik vraag me af hoe het werkt met het oproepen van je gidsen en “gewoon” op reis te gaan voor antwoorden. Maar daar ben jij dan wel voor opgeleid en vele workshops, cursussen en opleidingen voor gehad, dus ik neem aan dat je er dan bedreven in wordt. Onder het mom, “doen is leren”.

Jij hebt ontzettend veel levens hier op aarde gehad, in tegenstelling tot mij. Dat waren er niet zoveel. Lemuria was een bijzondere voor mij, Atlantis was niet mijn plek, er zijn nog wel wat levens waar ik nog geen weet van heb hier op aarde.

Maar ook bijzonder hoe je lichamelijke klachten gerelateerd waren aan trauma’s van die vorige levens en hoe ze opgelost werden en antwoorden werden gevonden.

Ik weet dat ik nauwelijks last heb van mijn levens op aarde, behalve dat ze in dit leven allemaal bij elkaar komen en dat is de zwaarste last eigenlijk, als een herbeleving van alle in een, met name die van de “dark ages”.

Heel mooi om deze reis met je te hebben mogen meemaken vanuit jouw ogen, gevoel en ervaringen.

Patricia Isabella
>> Naar de website van Patricia Isabella

Interessant pad

Lieve Carola,
Ik heb genoten van je boek, het is op een heel luchtige wijze geschreven, terwijl het toch de wat diepere onderwerpen van het leven beschrijft. Als lezer word je getrokken om verder te lezen, want het begint zomaar ergens, en dan wil je weten hoe het zit. Je vertelt je eigen verhaal en dat is heel kwetsbaar, en maar daardoor soms ook heel herkenbaar. Je zoektocht van innerlijke groei is een soms moeilijk, maar ook een dapper en interessant pad, waar menige lezer nog wat van op kan steken.
Liefs, Sylvia
PS. Nog dank voor je persoonlijke opdracht in mijn exemplaar.

Superlatieven van Carolina (ik bloos)

Lieve Carola,
Ik heb je boek in een sneltreinvaart uitgelezen! Het is zo fijn geschreven, luchtig met toch veel diepgang en herkenning. Ik vind het altijd heerlijk om biografieën te lezen en dit boek vertelt veel over jouw leven als kind en later als volwassene!! Je stelt je kwetsbaar op en je schrijfstijl is echt prettig!!!
Dank je wel voor je mooie woorden !!!

Kracht, Licht, Klank & Liefde,
Carolina Schomper