Voorzijde van boek Frashokereti door sjaMama

Ieder mens heeft de verantwoordelijkheid over het lot van de eigen ziel en deelt tegelijkertijd ook de verantwoordelijkheid voor het lot van de wereld.

In de loop van mijn leven heb ik ontdekt dat sommige gebeurtenissen verband houden met andere levens van deze ziel. Een eventueel opgelopen trauma kan dan alsnog worden geheeld. Daartoe wil ik jou ook inspireren. We doen het niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generaties die er voor en na ons zijn.

In dit boek heb ik mijn verhalen en bespiegelingen over het leven verzameld. Ze getuigen van een doorgaande ziel en heling van – soms eeuwenoude – ervaringen die destijds het daglicht niet mochten zien. Door er licht op te schijnen, maken we samen deze planeet wonderschoon: Frashokereti!

sjaMama is de naam waaronder ik tien jaar lang een praktijk had in sjamaanse healing.

Carola W. Ruijsch van Dugteren

Bestellen en voorproefje

Ik heb een kleine voorraad en als die op is, zal ik meer bestellen. Ik houd je dan op de hoogte van de levertijd. Je kunt het boek ook bij mij ophalen in IJsselstein.
Als je bij mij bestelt dan maak je mij het meest blij! En ik jou, want je krijgt er een boekenlegger bij en ik pak het voor je in als je dat wilt. .
Klik op de knop, je gaat dan naar mijn website Mrs Handmade.

Wil je een signering of opdracht in het boek? Meld dit even in het vakje ‘bestelnotities’ bij je bestelling!

Formaat: A5 (148mm x 210mm)
Met 6 kleurenpagina’s
Crème papier (Romandruk)
Paperback
Aantal pagina’s: 185
Boekdikte: 16mm
Boekgewicht: 277gr
ISBN:9789403708294


Bestellen bij drukker

Je kunt ook bestellen bij de drukker (printing on demand), de levertijd is ongeveer 1-3 werkdagen.

Je kunt hier een voorproefje downloaden. Je leest waarom het boek Frashokereti heet, mijn voorwoord en je krijgt een indruk met de inhoudsopgave.

P.s.: Het boek is ook te verkrijgen bij je plaatselijke boekhandel, een kwestie van even bestellen.