Misschien wel het allermoeilijkst vind ik schrijven over mezelf. Als het gaat over dromen of ideeën, dan is het gemakkelijk! Als de gebeurtenissen zijn verwerkt, zijn het gewoon verhalen.

Carola

Maar goed, ik ben geboren in 1964, het jaar dat de Beatles naar Nederland kwamen. School vond ik leuk, als ik er maar iets nieuws kon leren en sociaal gezien vond ik het een ramp. Ik ben ongelooflijk gepest, vooral op de middelbare school. Ik sprong bijna een gat in de lucht op de voortgezette opleiding, omdat daar mensen van allerlei leeftijden zaten en die waren gewoon aardig! Het was HBO Maatschappelijk Werk, toen nog aan de beroemde en beruchte Sociale Academie De Horst. Toen ik er eenmaal studeerde, werd het er een stuk braver, maar dat zal ik niet op mijn rekening schrijven, haha!

Wat volgde was werken in een inrichting, met tieners. Dat werd te zwaar, dus dan maar omscholing tot secretaresse. Vervolgens werken bij een van de NS-bedrijven, trouwen en moeder worden, correspondent voor de plaatselijke huis-aan-huis krant. Daarna mijn opleidingen energiewerk en sjamaanse healing. Daarop volgden jarenlange zelfstudie en ervaringen en intussen doe ik ook nog steeds tekstueel werk daarbij. En naast dat werk ontplooi ik mijn alchemistische talenten met het maken van zeep, fermentatie, keukendingen en sokken breien. Ik moet van mezelf oppassen om er niet nog meer hobby’s aan toe te voegen! Of het dreigt ook werk te worden. Alles rond het boek is ook bijna helemaal ‘handgemaakt’ (op het drukken na), fotografie, opmaak en website.

Hartelijk, Carola

Zo, nu heb je een beetje een indruk van de feiten. Voor mijn diepere zielenroerselen, zie het boek!
>> Naar bestellen.